Vrijdag 8 juni wordt in de wijk de tiende Griffioenloop gehouden voor kinderen en prestatielopers.

Kinderen tot en met groep acht van de basisschool lopen een traject van anderhalve kilometer. Zij beginnen om zeven uur ’s avonds. De (jong)volwassen, die om half acht vertrekken, kunnen kiezen uit een loop van vijf of tien kilometer. De jubileumloop is gratis voor de basisschoolleerlingen; de prestatielopers betalen vijf euro per deelnemer.

Start en finish zijn bij het wijkcentrum van stichting Griffioen “De Wijk”, Griffioenstraat 44; er wordt ook een mogelijkheid tot omkleden geboden.

Aanmelden kan op www.inschrijvenzeeland.nl.

Late beslissers kunnen zich op de dag van de loop vanaf zes uur ’s avonds inschrijven bij het wijkcentrum; zij betalen dan zes euro. Voor de kinderen blijft de deelneming gratis.

De organisatie van de tiende Griffioenloop is in handen van stichting Griffioen “De Wijk” en atletiekvereniging Dynamica.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:

Dynamica: Arthur van Aartsen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Stichting Griffioen “De Wijk”: Stefan Bos, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..